Remington Reveal facial cleansing brush – Prima impresie! (Unboxing) 

De cand folosesc peria de curatat fata de la Kiko, am simtit nevoia sa fac un upgrade rutinei de ingrijire a fetei. Peria de la Kiko nu este electrica dar este foarte eficienta, cu peri moi si patru cilindri din silicon printre peri, special pentru putin masaj. Am mai vorbit despre ea in articolul de aici si aici.

Vazand cate beneficii aduce curatarea tenului cu un accesoriu special, mi-am dorit sa investesc intr-o perie de curatat fata electrica. Cand am intrat in magazin, nu aveam nimic stabilit, doar voiam sa vad ce este pe piata, la ce preturi si ce promite fiecare. Am uitat tot ce vazusem pana atunci cand am dat peste oferta de la Remington. Pretul intreg era 60-70 euro (daca nu ma insel) dar am avut noroc chior si am gasit-o la jumatate de pret.

img1476452193443.jpg

Pachetul este foarte atractiv. Spre deosebire de concurenta, Remington Reveal ofera peria pentru masaj si cea pentru ten sensibil incluse in pret, nu trebuie sa mai cumperi nimic separat. Plus acea gentuta super simpatica pentru depozitare.

Okey, destula vorbarie, deja ma simt ca prezentatoarele de la teleshop. Sa curga cu poze!

Unboxing!

Un mic tutorial imediat ce deschizi cutia.

*drum rolls*

The beast..or the best?!

In gentuta gasesti manualul de utilizare, incarcatorul, suportul si cele doua perii de schimb. Toate sunt sigilate.

Look closer..

Peria pentru masaj este facuta dintr-un silicon moale.

Peria pentru ten normal, care se poate folosi zilnic, are perii desi si moi.

Nu am reusit sa focalizez peria pentru ten sensibil, pentru ca este super pufoasa.

Am folosit-o o data pana acum, pentru ca desi am cumparat-o de ceva timp, am asteptat sa ii pot face unboxingul. Cred ca sunt putin masochista, la cat de greu a fost sa rezist tentatiei! :))

Prima impresie ti-o faci cand atingi periile, la cat sunt de pufoase, abia astepti sa le folosesti. Avand un ten sensibil, peria pentru ten normal o simt destul de tare si o voi folosi o data sau de doua ori pe saptamana, pentru o curatare in profunzime si mica exfoliere. Cea pentru ten sensibil este super moale, daca ai tenul normal probabil ai sa o simti ca atingerea unui fulg. Mie imi place mult, o voi folosi in fiecare dimineata/seara.  Masajul oferit de perii scurti din silicon este foarte usor de asociat cu mici piscaturi. Mi-a placut senzatia, este usor de suportat chiar confortabila si relaxanta. Dupa ce uleiul a fost absorbit de ten, am oprit masajul.

Foarte important: nu este recomandat sa utilizati nici una dintre perii uscate direct pe ten, cu atat mai mult cea din silicon. Ca sa realizati un masaj corect, aplicati pe intai o crema grasa sau chiar un ulei si abia atunci puteti sa masati tenul pornind peria la prima viteza.

Peria poate fi setata la trei viteze iar dupa un minut se opreste. Eu am pornit-o din nou, pentru inca un minut.

Cam aceasta a fost prima impresie despre perie. Am sa revin cu un update dupa o luna sau mai mult, ca sa va spun daca tenul meu si-a imbunatatit aspectul sau totul este la fel.

Cu drag,

sketch-1456166001755.jpg


3 gânduri despre “Remington Reveal facial cleansing brush – Prima impresie! (Unboxing) 

    1. Sper sa facă ce promite. Momentan sunt foarte încântată 💖 Sa știi ca exista și alternative mai ieftine sau poți alege o perie de curatat fața manuală, cum e cea de la Kiko, sunt sigură că și alte braduri mai au. Te pup 😘

      Apreciază

Lasă un comentariu