Review: Cremă de față Vichy Idealia pentru ten normal si mixt

Mi-am propus de ceva timp să încerc produsele Vichy însă cu greu am hotărât care să fie. Inițial îmi doream o cremă de noapte (vă spuneam și în articolul de aici – rutina de îngrijire a feţei) și pentru o perioadă am tot citit păreri despre cremele de noapte Vichy.

Chiar dacă au multe oferte tentante am decis să investesc în uleiurile uscate de față de la Kiehl’s (despre care abia astept sa va vorbesc). Soarta a făcut să termin crema La Roche Posay Hydraphase Intense Riche (ce nume lung :)) ) și după ce am mai terminat o cremă de față care zăcea în sertar (de la Nivea cred că era) mi-am zis: Gata! A venit momentul!

Vichy Idealia pentru ten normal si mixt

20170105145802_img_1129.jpg

CE SPUN EI:

Crema cu efect de netezire si iluminare a tenului 

Crema Idealia are in compozitie Kombucha, recunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice si antioxidante si tonifiante.
Adenozina – stimuleaza reinnoirea pielii si intareste actiunea anti-riduri a concentratului Kombucha.
LHA – actiune exfolianta, ajuta la patrunderea ingredientelor active in piele.
Vitamina E – lupta impotriva radicalilor liberi

Folosind crema Idealia:
– textura pielii este fina: pori restransi pentru 77% din femei,
– petele pigmentare si vasculare sunt atenuate: ten mai uniform pentru 77%
– ridurile sunt intinse: piele mai intinsa pentru 82% din femei    – sursa

PAREREA MEA:

Nu mă așteptam la un efect Uau însă după prima aplicare m-am îndrăgostit.

În primul rând pentru că a intrat foarte repede în piele şi nu a lăsat un film gras. În al doilea rând pentru că efectul hidratant nu a dispărut până când a venit timpul pentru rutina de seară iar în ultimul rând pentru că la o oră-două după aplicare nu-mi lucea fața ca un semafor cum mi s-a întâmplat alte dăți.

Deoarece o cantitate mică ajunge pentru toată fața, este foarte spornică. Se distribuie ușor pe ten datorită texturii ușoare, ca un sorbet și cum am mai spus deja, este absorbită rapid. Pielea devine catifelată și suplă, mai luminoasă. Chiar dacă este recomandată tenului normal spre mixt, vei primi doza de hidratare garantat.

Nu mi se pare că lasă un finish mat dar nici gras. Nu te gândi că o aplici și tenul arată ca tocmai pudrat. Pielea lucește însă nu este grasă la atingere iar secreția de sebum este minimă. Nu am observat reacții ciudate; nu mi-au apărut coșuri sau roseață.

Sunt foarte încântată de noua descoperire. Despre efectul asupra ridurilor fine nu pot sa ma exprim (pentru ca nu prea am) insa aspectul pielii si a porilor s-a imbunatatit.

Îmi place ca atunci când încerc pentru prima dată un produs de la un anumit brand să fie un succes. Acum am încredere să testez și alte produse, poate chiar ajung să-mi cumpăr crema de noapte pe care ar fi trebuit să o iau la început :))

Oare mai are rost să întreb..
Ați încercat Vichy Idealia? Dacă da, cum vi se pare?


22 de gânduri despre “Review: Cremă de față Vichy Idealia pentru ten normal si mixt

  1. Buna Mara! Spre surprinderea ta, nu, nu am incercat inca crema Idealia, insa o pandesc de asa multa vreme, incat simt ca deja face parte din beauty kit-ul meu :)) Ma bucur cand aud pareri bune despre produsele pe care si le vanez pentru ca asta ma convinge mai repede sa ma duc sa le cumpar. Momentan folosesc de la Vichy samponul pentru par normal spre gras, care m-a ajutat sa scap de matreata si cojitele pe care le-am facut din cauza unui sampon nepotrivit scalpului meu. Sunt foarte multumita de el si ma bucur tare mult ca l-am descoperit.
    P.S. Vezi ca ai o mica gresala in text, s-a reluat fraza „Despre efectul asupra ridurilor fine nu pot sa ma exprim pentru ca nu prea am insa aspectul pielii si a porilor s-a imbunatatit.” dupa ce ai inserat ultima poza.
    Pupici!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ahhh mulțumesc pentru observație. urăsc când se întâmplă asta 😑 M-ai făcut curioasa cu șamponul pentru că și eu am scalpul sensibil și într-o perioadă nu mai scăpăm de cojițe. Singurul șampon care m-a scăpat a fost Elvive anti măreață de la L’Oréal. Șiiiiii m-am plictisit de el..dar mi-e frica sa folosesc altceva. Poate am sa îl încerc pe acesta de care spui.

      E foarte buna crema îmi place la nebunie :d Când pui mana pe ea sa ne povestești și nouă experienta ta :d te pupacesc :*

      Apreciat de 1 persoană

      1. Daca vrei sa cauti samponul, acesta se numeste Sampon tratament Vichy Dercos pentru par normal spre gras/mixt. Are ambalajul verde. Sa nu il iei pe cel fix pt par gras ca iti va usca scalpul si mai tare. Nu stiu cum sa iti trimit o poza cu el?!

        Apreciază

      2. Si eu sunt dependenta de Vichy Dercos anti matreata.
        Este singurul sampon care nu imi lipseste din baie, de aproape 10 ani.
        Sufar de dermatita seboreica si este singurul sampon care imi tine scalpul curat-curat!
        Iar o data pe saptamana, ma spal cu Favisan Pentru Cresterea Parului. E un sampon foarte bun si chiar creste si fortifica parul.
        Din pacate, ambele sampoane put ca naiba. Au miros de medicament.
        Din fericire, mirosul nu ramane in par, deloc. Oricum, cam oricine foloseste un balsam/ tratament, iar alea miros frumos.

        Apreciat de 2 persoane

      3. Îmi mulțumesc mult pentru detalii! Din fericire eu nu am nici o problemă cu mirosurile de medicament sau mă rog, mirosurile în general. Singura problemă e sa nu rămână în par dar dacă spui ca nu rămâne e perfect :d Eu nu am probleme mari dar dacă folosesc șampon uscat și câteodată am nevoie, imediat îmi reacționează scalpul. E destul de sensibil. În perioada în care aveam cojițe și nu scăpăm de ele am încercat Eucerin care a funcționat dar nu pe termen lung și nu prea curăța părul. Abia aștept să încerc șamponul de la Vichy.

        De Favisan nu am auzit până acum. Am sa ma uit după el ca tot vin în țară. :d Deși părul meu crește repejor puțină fortifiere nu strică.

        Mulțumesc din nou, pupici

        Apreciază

      1. Am testat acum cateva saptamani Vichy Dermablend 3D. Cred ca am gasit fondul de ten potrivit, atat ca textura, nuanta, proprietati. Asteptarile mele de la un fond de ten sunt destul de mari, iar Dermablend le cam intruneste pe toate.
        Poate ai ocazia sa-l incerci…si, cine stie, poate ti se potriveste.

        Apreciat de 1 persoană

      2. Sa știi ca m-am gândit de multe ori să-l cumpăr însă am spus pass având în vedere că trebuie să-l cumpăr online e greu sa aleg nuanta. Poate acum când vin în Ro am să îl încerc :d

        Apreciat de 1 persoană

  2. Aveam și eu la un moment dat niște mostre din Aqualia Thermal de la Vichy și pot să zic că m-am îndrăgostit de crema aia! Lăsa pielea atât de catifelată, iar mirosul (unul extrem de plăcut) persista toată ziua. Deși mi se par destul de scumpuțe, cu siguranță merită să le achiziționezi.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Dap, sunt cam scumpe și mai mereu am căutat calitate la um preț mai mic însă din când în când pielea noastră merită răsfățată. Adică ea merită mereu dar în limita bugetului disponibil. Chiar și Vichy în comparație cu alte branduri este ieftin însă n-am ajuns încă la nivelul următor. :))) Sper să pui și tu mâna pe varianta Full size la crema preferată :* Mulțumesc pentru feedback :*

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu